Varje vecka skriver en ny W:are hur det är på just sitt exjobb.

torsdag 26 januari 2012

Geo mitt Geo


Ännu en dag på lejonklippan har seglat förbi. Vi intog klippan redan innan morgonljuset kastat loss sina första strålar.
Efter ett litet morgonmöte där dagens arbete avhandlades skred vi till verket. Nja inte riktigt, vi lekte lite med THE COMMUNICATOR också.


Överläggning inför kafferast

Under förmiddagen ringde vi upp en otroligt trevlig dam på IVL som var något av en expert på emissioner från fartyg. Hon gav oss matnyttiga tips inför planeringen av vårt mätprojekt. Hon uppmärksammade genast att vi låg i FRAMKANT med planeringen vilket är lite av vårt signum.
Förutom den goda Mattan befann sig även Emelie och Erik på Geo idag. De tog genast beslag på Konferensen medan vi sedvanligt körde på ett mer öppet kontorslandskap. Trevligt med sällis på de få men intensiva rasterna.

Erik och Emelie som pysslar med avloppssystem typ

Ett mer öppet kontorslandskap

På Lunchrasten implementerades den rutinmässiga och så viktiga lunchmassagen på en 10 min vardera. Detta är resultatet av de förebyggande åtgärder som vår riskanalys identifierade i vårt planeringsverktyg.


En av fördelarna med att vara två <3

Under eftermiddagen arbetade vi hårt och disciplinerat med lagtexter och verksamhetsbeskrivningen. Då vattnades det inte i munnen direkt utan snarare dammade det i käften.
It’s a dirty job but somebody’s gotta do it
Natti natt //Maggovic och Migo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar