Varje vecka skriver en ny W:are hur det är på just sitt exjobb.

lördag 28 januari 2012

Kölhalning

Dagen startades med ett pendlings-triathlon mot Vaxholm. Magdalena höll på att vika hädan redan på första etappen då en herre av modell större snubblade i tåggången och landade delvis på henne, vilket resulterade i en lätt hjärnskakning. Etapp två gick relativt smärtfritt förutom den extrema och oangenäma trängseln. Den tredje etappen var bara härlig.Vaxholmsbussen bjöd på utrymme vilket ledde till att vi fick hybris och intog busbänken längst bak.

To the V to the A to the X to the H to the O to the L to the M!

Där fanns ro för att få vara sig själv för en stund. My passade på att läsa sin nya favoritbok och Magdalena polerade pjucken.

Det nya livet kräver FRAMKANT!

Redo att blända storlaxen.
När stillheten började tråka ut oss besvarades våra böner av en förskoleklass som steg på vid hållplats Bullerholmen. Oblyga slog de sig ner en 7-8 stycken mellan oss. Den goda konversationen och det något inträngda läget gjorde att vi missade vår hållplats och hängde på till slutstation.

Ett gäng smått på äventyr
Väl på kontoret riggade vi upp vår arbetsplats på ett övergivet kontor och morgonmötade med handledare Jim.

Vårat fräsiga kontor med drömutsikt.... !
När kusten var klar vid lunchtid då många anställda spisade loss på lunchhaket Kabyssen passade vi på att ta en svängom i kontorsbyggnaden.

Det är jag som är kapten på den här båten!

Vaxholm är inget ställe för landkrabbor
Eftermiddagen ägnades åt ett så kallat möte med teknikavdelningen med en deltagande representant. De få planer som fanns för vårt mätprojekt omkullkastades och vi insåg att det vi trodde bara var ett sjunkande skepp snarare är ett vrak. Dock ser det ut som att skattkistan kan hittas här på botten. I kikaren ser vi en vecka av fältarbete på västkusten fram mot vårkanten. 

Mätprojektet i nuläget

Tiden som bloggare har flytigt på fort men nu är det dags att sjösätta nästa förmåga. Vi ger er världens bästa Matilda Andersson.. You go girl!!
Skönt att ta helg, ty efter en vecka hårt arbete är man lite färje- led
Trevlig helg// M:en

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar